Za otplatu stambenog kredita preminulog dr Slobodana Blagojevića

Dr Slobodan Blagojević

Za otplatu stambenog kredita preminulog dr Slobodana Blagojevića

Pozivamo vas da se svi zajedno pridružimo akciji koju je pokrenula Humanitarna fondacija QUANTOX iz Čačka, sa ciljem da se pomogne porodici nedavno preminulog čačanskog doktora Slobodana Blagojevića, našeg heroja, koji je u borbi protiv epidemije koronavirusa i sam izgubio život od ove opake bolesti. Doktor Slobodan Blagojević, specijalista urgentne medicine iz Čačka, koji je spasao mnoge živote tokom epidemije, preminuo je 29. decembra 2020. godine u 42. godini života. Iza doktora Blagojevića ostali su sin Uroš, kćerka Ana i supruga Katarina, kao i neutešni roditelji i brat Đorđe.

Pokojni doktor Blagojević podigao je kredit da bi rešio stambeni problem svoje porodice. Nažalost, prerana smrt ga je omela da kredit u celosti otplati. Preostali dug iznosi oko 3.000.000 dinara (oko 25.000 eura) što predstavlja finansijski problem porodici Blagojević. QUANTOX fondacija se organizovala sa Đorđem Blagojevićem, rođenim bratom doktora Blagojevića, da povedu akciju prikupljanja sredstava za otplatu stambenog kredita porodice doktora Blagojevića, kako bi se makar malo odužili voljenom doktoru, koji je svoj život žrtvovao da spasi i zaštiti druge.

Svi pojedinci, organizacije i firme koje žele da se uključe u ovu akciju mogu svoje novčane priloge uplatiti na tekući račun Đorđa Blagojevića, brata doktora Blagojevića, sa naznakom „Za pomoć porodici doktora Blagojevića“.

Đorđe Blagojević: tekuči račun 160-6000000831738-63 Banka Intesa

Ukoliko je za firme potrebno sklapanje ugovora o donaciji, ugovor se može sklopiti i donacija uplatiti na račun Hummantirane fondacije „Quantox“ iz Čačka (e-mail: kontakt@quantoxfondacija.rs). Humanitarna fondacija će sredstva odmah prabaciti porodici Blagojević.

Broj računa fondacije: 160-6000000765134-55
Primalac: „Quantox fondacija“ Episkopa Nikifora Maksimovića 31, Čačak
Svrha donacije: „Za pomoć porodici doktora Blagojevića

Ovaj poziv je uputilo Udruženja Čačana u Beogradu, a mi se svim srcem pridružujemo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *