Turističke lokacije GO Surčin

Surčin

Obilazak turističkih lokacija na prostoru Gradske opštine Surčin

Direktor Turističke organizacije Beograda, Miodrag Popović je, zajedno sa Marijom Vuković, rukovodiocem Sektora za turizam i ugostiteljstvo u Sekretarijatu za privredu Gradske uprave Grada Beograda, u saradnji sa Turističkom organizacijom Surčina, obišao lokalitete na ovoj opštini koji su dostupni posetiocima u novim okolnostima nastalim usled pandemije virusa korona.

Obilaskom su obuhvaćeni najznačajniji turistički lokaliteti na prostoru opštine Surčin: ribnjak „Bečmenska bara” u Bečmenu, Bojčinska šuma, etno kuća „Stajkov”, Nautičko selo „Biser”, manastir Fenek, ergela „Bulić” i vinarija „Majetić”, koji su deo preporučenog programa za celodnevne posete Surčinu.

„Turistička organizacija Beograda i Sekretarijat za privredu su u obilasku GO Surčin dogovorili promociju turističke ponude Surčina koja je raznovrsna i kompletna. Takođe, dogovorili smo i kanale za promociju turističke ponude, kao i projekte koji bi trebalo da je učine prepoznatljivom u okviru turističke ponude grada.”, rekao je Miodrag Popović ovom prilikom.

Budući da je turizam Beograda u velikoj meri pogođen posledicama pandemije virusa korona u našoj zemlji, u okviru aktivnosti na razvoju turizma, obogaćivanju i promociji turističke ponude Beograda, kao i izradi Programa rada za narednu godinu, Turistička organizacija Beograda će u saradnji sa Sekretarijatom za privredu Gradske uprave grada Beograda, obići turističke lokacije na teritoriji svih gradskih opština. Obilasci i sastanci će biti realizovani u saradnji sa gradskim opštinama, lokalnim turističkim organizacijama i saradnicima zaduženim za oblast turizma.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *